Кошик
Складайте товари

Інтернет- магазин «Агроаксіал» приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх покупців. Покупці інтернет-магазину «Агроаксіал» мають право переглядати Веб – сторінки сайту, не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов’язаних з купівлею товарів, представлених в Інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані, для того, щоб ми могли зв’язатися з Вами, підтвердити замовлення, способи оплати та доставки товару або надання послуг.

Загальні положення

Дана Політика конфіденційності встановлює порядок одержання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при оформленні замовлення через «Особистий кабінет», при оформленні замовлення за телефоном, вказаним на сайті, і при реєстрації самим Користувачем (створення облікового запису). Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при оформленні замовлення через корзину магазину або при реєстрації на сайті).

Для оформлення замовлення через «Особистий кабінет» Інтернет-магазину «Агроаксіал» Користувач зобов’язаний:

*Уважно ознайомиться з даною Політикою Конфіденційності (далі Політика);

*стати зареєстрованим Користувачем ( заповнити усю інформацію в Інтернет- магазину «Агроаксіал»і висловити свою повну згоду з умовами шляхом натискання кнопки “ Я прочитав і приймаю: Умови використання сайту, Політику Конфіденційності ”.

*у формі реєстрації Користувач сам заповнює необхідні персональні дані (ім’я або назву компанії, електронну адресу, контактний номер телефону, адресу доставки товару);

Користувач не має права використовувати Інтернет-магазин «Агроаксіал», а саме оформляти замовлення і реєструватися, якщо він не згоден з Умовами икористання сайту і даної Політикою конфіденційності. Оформляючи замовлення товару або реєструючись в Інтернет-магазині «Агроаксіал»і вносячи персональні дані або надаючи ці дані за телефоном, вказаним на сайті, Користувач дає свою згоду на використання наданої інформації Адміністрацією Інтернет-магазину.

Користувач надає право Адміністрації Інтернет-магазину «Агроаксіал» одержувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані на умовах даної Політики конфіденційності згідно з Законом України «Про захист персональних даних».

Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого логіна і пароля, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональним та іншими даними Користувача. Інтернет-магазин «Агроаксіал»не несе відповідальність за збитки завдані таким доступом. Ми рекомендуємо Користувачам використовувати складні паролі, що складаються з цифр і букв. 

Інтернет-магазин «Агроаксіал» збирає й обробляє персональні дані для зв’язку з Користувачем, в тому числі направлення повідомлення про наданні послуги, інформування користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв’язку кур’єрської служби з Користувачем, а також для повідомлення Користувача про акції, розпродажі, маркетингових програмах і т.д. від Інтернет-магазину «Агроаксіал».

Захист інформації, що збирається:

Адміністрація Інтернет-магазину приймає всі необхідні і достатні організаційні та технічні заходи і перестороги для захисту конфіденційності даних користувачів.

Зміна Політики конфіденційності

Адміністрація Інтернет-магазину має право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як інтернет-магазин «Агроаксіал» захищає персональні дані своїх користувачів .

Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції

Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід повідомляти в Службу підтримки за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або за адресою: м. Київ, вул. Козацька 116, оф. 108.

Представляємо світові бренди

Запчастини Закрити